Mopedklan Mnichovo Hradiště

I Bůh jezdí na mopedu

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Kronika akcí Podzimní jízda Podzimní jízda - 6. listopadu 2010

Podzimní jízda - 6. listopadu 2010

Tisk PDF

 

Letos jsme jízdu spojili s dančími hody a tím si zase o něco více spestřili program.

 

V sobotu v 11h jsme se sešli u Karlových Varů na náměstí a díky silné účasti, která čítala třicet účastníků, bylo opět pro kolemjdoucí co k vidění.

 

Vyrazili jsme směrem přes Bakov-Studénku-Plazy až do Ledců, kde jsme si dali přestávku na čouda. Ledečákům jsme okoukli vzornou mopeďáckou nástěnku a jelikož bylo velmi větrno, moc jsme se nezdrželi a letěli dál do Bousova na Benzínku, kde jsme zdecimovali automat na kafe, kapučíno a další teplé husté nápoje. Bylo po 13. hodině a některým z nás začalo dosti kručet v břiše za jízdy, k čemuž se přidal déšť a to byla zlá kombinace....Od Bousova se prásklo do koní a hefty už nikdo nepovolil až na Olšinu. Tady ve vyhřáté hospůdce už chlapi měli navaříno a začali nám servírovat..hmmm to bylo labůžo...První chod bylo dančí ragů s knedlíkem, druhý chod bylo pivo a na závěr vynikající křehounká sekaná s okurkem a chlebem. No ještě teď se mi sbíhají sliny při pomyšlení na tu mňamku... Opravdu se to chlapům povedlo.

Většina z nás si po siestě odjela domů uložit mopedy a za doprovodu drahých poloviček a jiných spřízněných tvorů jsme se vrátili na Olšinu, kde již plnil sál hudbou DJ Bíglos. Klasická zábava do pozdních hodin pak udělala osvědčenou tečku za letošní sezónou.

Pro ty otrlejší tu však bude ještě Vánoční jízda a tradiční Silvestrovská.

Fičááák

  foto_1

foto_2

foto_3

foto_4

foto_5

foto_6

foto_7

foto_8

foto_9

foto_10

foto_11

foto_12

foto_13

 

Aktualizováno Čtvrtek, 11 Listopad 2010 12:03  

Přidat komentář